STORIES OF POSSIBILITIES

Sydhavnens nye broer gør det let for dig at gå i hovedstadens store naturområder som Amager Fælled og bade i havnebadet.

Du kommer lettest rundt i Sydhavnen og resten af hovedstaden på cykel. Men du kan også skyde genvejover vandet med havnebussen, som sejler lige fra Teglholmens Østkaj i gåafstand fra Pentapart.

STORIES OF BRICKWORKS

De første 100 år var Teglholmen præget af industri. Murstenene til mange af københavns historiske byggerier blev produceret her.

I dag er den gamle lergrav blevet et charmerende havnebassin. Og moderne, arkitekttegnede boliger i skiftende højder har taget pladsen fra industrien.

Udviklingen af Teglholmen sker med hensyn til det moderne liv. Arkitekturen er inspireret af områdets historie, men indbyder i meget højere grad til samvær og fysisk aktivitet. Den nybyggede, prisbelønnede Skolen i Sydhavnen er med sine åbne legepladser og tagarealer et godt eksempel – som ligger kun fem minutters gang fra Pentapart.

Med den fantastiske udvikling som Sydhavnen gennemgår i disse år, er det derfor unikt for Pentapart at være omgivet af nye, færdigbyggede ejendomme. Her kan du bo i den sidste opførte karré ud mod kanalen.

Find en bolig der
matcher dine behov

Find din bolig

Læs mere om Pentapart i vores katalog

I vores digitale katalog finder du masser af information om Pentapart og byggeriets unikke placering i krydsfeltet mellem pulserende byliv og rå natur, på Teglholmen i Københavns Sydhavns havnebassin. 

 

Download katalog