Om Pentapart

STORIES OF MOMENTS

Livet i Pentapart, er historien om 71 perfekt indrettede lejelejligheder på attraktive Teglholmen. Her får du det bedste fra to verdener i en hengiven symbiose. Naturens rolige omgivelser i kombination med Københavns pulserende liv.

Ejendommen er et frirum flankeret af havnens kanaler og et spirende café- og iværksættermiljø. Den unikke arkitektur og det enestående gårdrum, danner rammer for mange oplevelser og historier. Det er her historierne starter, her de skabes, og her de genfortælles.

STORIES OF VARIED HARMONY

Indbydende og forfriskende står Pentaparts facade som en familie af individuelle byhuse. Referencen til hollandsk byggestil er gjort tydelig med varierende højde og materialer.

Pentapart giver en oplevelse til alle i byrummet med skift mellem røde og lyse mursten, mellem fremskudte og tilbagetrukne facader. Tæt på er variationen stor, men på afstand opdager man en rolig helhed med gennemgående mønstre og materialer.

Ejendommen hæver sig højest mod Støberigade og daler langsomt ned mod sidegaderne og havnens rolige kanaler.

STORIES OF THE OUTDOORS

Hver lejlighed i Pentapart har sit eget uderum. De fleste af lejlighederne har både en altan ind mod gården og ud mod kanalerne.

Flere af de øverste lejligheder har egen tagterrasse, Teglholmens prisbelønnede "Skolen i Sydhavnen" og den nærliggende natur.

Størstedelen af lejlighederne i stueetagen har udgang til privat terrasse, som er afskærmet af en hæk, for at bevare det private rum.

STORIES OF COMMUNITY

Nyd solen året rundt i Pentaparts store lyse gårdrum. Byhusenes forskellige niveauer er placeret, så solen kommer så meget ind som muligt.

Gården inviterer til mange aktiviteter med både legeplads og stor græsplæne, hvor du trygt kan lade børnene spille bold og få nye bekendtskaber. De flotte bede med træer og græs er indrammet af siddeplinte, hvor formiddagskaffen kan nydes i godt selskab med veninden eller naboen.

Små stier går fra den ene lyse opgang til den anden på tværs af græsset i det indbydende gårdrum. Fra størstedelen af lejlighederne i stueetagen er der udgang til private terrasser, som afskærmes af en hæk og dermed bevarer det private rum.

Du kan parkere din cykel ved en af de mange cykelstativer i gården og leje din egen parkeringsplads til bilen i kælderen under Pentapart. Det er også her, du finder depotrummet til din lejlighed, hvis du ikke vælger én med depot i lejligheden.

Find en bolig der
matcher dine behov

Find din bolig

Læs mere om Pentapart i vores katalog

I vores digitale katalog finder du masser af information om Pentapart og byggeriets unikke placering i krydsfeltet mellem pulserende byliv og rå natur, på Teglholmen i Københavns Sydhavns havnebassin. 

 

Download katalog